Jegyvásárlás

PREGA 1. + 2. NAP (2019.02.19-20.)

perc
másodperc
Kérjük, véglegesítsd megrendelésed.

Kérjük szíveskedjen jegyvásárlását 12:00 percen belül véglegesíteni, ezután a jelenleg fenntartott férőhelyét át kell engednünk másnak.

Jegyvásárlás menete

1. Válassza ki, milyen típusú jegyet szeretne

Lehetősége van kedvezményes jegy választására, amennyiben rendelkezik aktív NAK vagy MPGE tagsággal, vagy diákigazovánnyal.

2. Válasszon fizetési módot

Fizetni bankkártyával és átutalással is tud. Javasoljuk, hogy válassza a sokkal gyorsabb, kényelmesebb és 100%-ban biztonságos  OTP SimplePay bankkártyás fizetést az utalás helyett.

3. Adja meg, ki lesz a résztvevő, akinek az információkat küldhetjük

Kérjük olyan e-mail címet írjon be, melyet rendszeresen olvas, hiszen ide fogjuk elküldeni a megrendelést visszaigazoló e-mailt és a letölthető számlát, valamint a legfontosabb információkat a konferenciáról.

4. Töltse ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani a számláját, így kérjük, hogy nagyon figyelmesen töltse ki ezeket a mezőket. A számlázási adatoknál természetesen lehetősége van céges, illetve magán adatokat is megadni. 

5. Nyomja meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

Bankkártyás fizetési mód esetén átirányítjuk az OTP SimplePay biztonságos felületére, így az Ön bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára az OTP neve a garancia.

Ha az utalást választotta, díjbekérőt küldünk az e-mail címére az utaláshoz szükséges adatokkal.

100% Biztonságos online fizetés az OTP SimplePay-en keresztül

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2019

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2019-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Share on facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@agroinform.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383-3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2019 Február 19-20.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****