A PREGA a médiában

Nem sokkal a konferencia előtt vagyunk, de már most számos hír, beszámoló jelent meg az ország precíziós gazdálkodási konferenciájáról. Úgy látszik, a precíziós gazdálkodás téma és ezáltal a PREGA Konferencia is egyre szélesebb közönséget vonz.

Az agrármédiában hírt adott a konferenciáról az Agrofórum, az Agrárszektor, a HellóVidék, az Agrárágazat, az Agronapló, az Agrotrend és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapja, a nak.hu.

Nemcsak a mezőgazdasági portálokhoz jutott el a PREGA híre, országosan olvasott oldalak közül a Márkamonitor hosszú cikkben mutatta be Parti András olimpikon kerékpárost, aki a rendezvény nagykövete lett. A Trade Magazin a PREGA beharangozó sajtótájékozattójáról írt, ahogy a Tőzsde Fórumon, a hirado.hu, és a hírTV is.

A PREGA-ról hírt tett közzé ezen kívül a Webrádió.hu, az Üzletem.hu, sőt még a Kerületi Újság. hu is.

További cikkek

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2020.02.18-19.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****

Fizetési rendszer: