CSATÁRI ILDIKÓ

csatari_ildiko

Csatári Ildikó, a PREGA Gyakorlati Nap növényvédelmi állomásán várja majd az érdeklődő hallgatóságot július 21-én.

Miről szól az előadás?

Előadásának címe: Növényvédelem a xarvio FIELD MANAGER-rel – A gombaölő szerek őszi árpában történő időzítése és térbeli pontossága

A xarvio FIELD MANAGER funkciói együttesen segítik a gazdákat a naponta megalapozottabb táblamenedzsment döntések meghozatalában, miközben optimalizálják a kijuttatások időzítését és az adagolását. Permetezés időzítő: a betegség kritikus progressziójának előrejelzése, permetezési javaslat lisztharmatra, levélfoltra, hálófoltra és barna rozsdára az őszi árpában. Precíziós kijuttatási térképek: automatikus zónázás a magas vegetációs zóna dózisbevitele alapján, az aktuális levélfelület-index térkép felhasználásával. 

Az előadás célja, hogy bemutassa: hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a már rendelkezésre álló adatokból és technológiából, és mi várható a jövőben. 

Mit érdemes tudni az előadóról?

Csatári Ildikó a xarvio™ Digital Farming Solutions Magyarországért felelős koordinátora. Gazdasági agrármérnökként végzett a gödöllői Szent István Egyetemen 2007-ben és jelenleg a xarvio™ Digital Farming Solutions Magyarországért felelős koordinátoraként dolgozik. 

Te se maradj le a PREGA Gyakorlati Nap érdekes előadásairól! Jelentkezz most!