DR. SZIEBERTH DÉNES

Dr.-Szieberth-Dénes

Dr. Szieberth Dénes a PREGA Gyakorlati Nap vetési állomásának vezetőjeként várja majd az érdeklődő hallgatóságot július 21-én. 

Miről szól az előadás?

Az előadás címe: A precíziós, változtatott tőszámú kukoricavetés – alulnézet

Felülről (a műholdakról) egyszerűnek látszik megmondani, mit hogyan és hova, hiszen a technika olyan fejlett, és az információ-észlelés-irányítás-utasítás-végrehajtás lánc oly tökéletes, hogy a hibák szinte kizárhatók. Azonban vannak dolgok, amelyeket még innen, alulról kell intézni. Ha ezeket nem jól kezeljük, bukfencet vethet az egész mutatvány! De vajon tudjuk-e jól kezelni őket? Ehhez hasonló kérdéseket feszeget majd dr. Szieberth Dénes.

Mit érdemes tudni az előadóról?

Dr. Szieberth Dénes agrármérnök, 2005-óta a Magyar Kukorica Klub elnöke, az egyesület tevékenységeinek (pl.: fajtakísérletek, termésverseny) irányítója. Szaklapok rendszeres cikkírója, néhány szakkönyv szerkesztője, társszerzője. 1967-ben kezdődött szakmai pályafutása kiterjedt a termelés-irányításra, termelés-szervezésre, tanácsadásra, oktatásra, vetőmag-marketingre. Jelenlegi tevékenysége előtt a NÉBIH elődjének munkatársaként fajtaelismeréshez kapcsolódó hivatalos vizsgálatokat végzett.

Te se maradj le a PREGA Gyakorlati Nap érdekes előadásairól! Jelentkezz most!