Albertzki-Zoltan-AlphaVet-foto

Albertzki Zoltán

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.

értékesítési vezető

A legnagyobb veszteség az a pénz, amit meg sem kerestünk”.
Az ivarzás és egészség-megfigyelés területén napjainkban forradalom tanúi vagyunk. A 3.-ik
generációs eszközöket felváltják az haszonállatba telepített megfigyelő rendszerek, amik akár 99%-os pontossággal jelzik online az állatorvos vagy a telepvezető részére a legkisebb változásokat is akár az egészség akár az ivarzási állapot területén. Egy átlagos méretű telepen éves szinten az eddigi tapasztalataink alapján akár 40-50 millió forintot is megspórolhatunk éves szinten ezekkel az eszközökkel. Ez az amit eddig meg sem keresünk, mivel azt „hittük” ettől jobb nem lehet. Az előadás során kiderül, mik ezek a pontok és lehetőségek, ahol ezt az extraprofitot elérhetjük.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: