Aszalai-Sandor-Grinsect-foto

Aszalai Sándor

Grinsect

alapító, ügyvezető

Kockázatelemzői és pénzügyi befektetői tapasztalattal rendelkező közgazdász, 2019 óta a Grinsect alapító ügyvezetője. Több év rovartenyésztői tapasztalattal a háta mögött mára Magyarországon és a régióban egyedülálló sikereket ért el a fekete katonalégy intenzív tenyésztésében. Vállalati kutatásai és tesztjei fő területét a fehérje előállítási, rovartartási- és tenyésztés technológiai fejlesztések, innovációk jelentik.

Az előadáson résztvevők betekintést nyerhetnek a nemzetközi, régiós illetve hazai rovartenyésztési, valamint rovarfehérje előállítási trendekbe. Megismerkedhetnek a Grinsect úttörő tevékenységével, termékeivel, rövid és hosszútávú küldetésével, terveivel.
Nagyító alá kerül a fekete katonalégy biokonverziós folyamatot létrehozó tenyésztésének hasznossága, mely nem csak új perspektívába helyezi a rovarokról, azok tenyésztéséről és a takarmányozásban való felhasználásról eddig kialakult társadalmi és gazdasági véleményt, de a fenntartható fehérjeelőállítás, és az alternatív zöldhulladék-gazdálkodás jövőjét is jelentheti.
Az előadás érdekességgel szolgálhat mindazok számára, akik nyitottak az újdonságokra a
takarmányozás és az állattenyésztés terén, akik hisznek (vagy éppen nem hisznek) a rovartenyésztés fontosságában és a benne rejlő innovációs potenciálban, és azok számára, akik az alternatív melléktermék/hulladékfeldolgozás és kezelés témakörében keresnek új lehetőségeket.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: