golyofej

Baki Péter

Dairy-Ép Kft.

1991-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, gépészmérnökként. Az ipar különböző területein dolgozott, fő érdeklődési területe a gázok és folyadékok mechanikája és az áramlástani gépek. Az iparból a mezőgazdaságba az zöldellő kukoricamezők látványa csábította el 2005-ben. Azóta lelkesen vesz részt minden olyan tevékenységben, amelynek a végeredményeképpen ez a látvány fogadja.

Köldökcsöves hígtrágyakijuttató technológiát használó ügyfeleink arról számolnak be, hogy náluk a hígtrágya kijuttatás költsége rendkívül számottevően csökkent a tengelyen történő kijuttatáshoz képest. Mi ez igazából és hol van ennek a technológiának a létjogosultsága? Mik a buktatók és mely tényezők határozzák meg a megtakarítás mértékét? Mikor és hogyan lehet illetve érdemes a hagyományos öntözőrendszerekkel együttesen működtetni a Dairy-Ép köldökcsöves technológiákat?

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2020.02.18-19.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****

Fizetési rendszer: