Bessenyei István EVI fotó

Bessenyei István

EVI Precíziós Termelés Kft.

Bessenyei István a Nyíregyházi Főiskolán és a Debreceni Egyetemen végezte tanulmányait. Közel 20 éve dolgozik a sertéságazatban termelés és takarmányozás területen. 2013-tól 5 évig külföldön élt és dolgozott többek között Ázsia és Óceánia, Latin-Amerika és Nyugat-Európa területeken. Ekkor kezdett el foglalkozni a precíziós takarmányozással és állattartással, elsősorban takarmányozási technológiák gyakorlati alkalmazásának bevezetésén tevékenykedett. 2017 végén hazatért, saját céget alapított, és jelenleg a Livestocker, magyar fejlesztésű precíziós állattartási platform, világpiacra történő bevezetésén dolgozik. Jelentősebb nemzetközi projektjei futnak Abu Dhabi, Ausztrália és Oroszország egyes állattenyésztő vállalkozásainál.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: