golyofej-300x300

Bódi Gábor

Dairy-Ép Kft.

1985-ben végzett mezőgazdasági üzemszervező szakon. A szakmai életét Nógrád megyében kezdte, tehenészet vezetésével. Az innovációra fogékony gondolkodása és a rendszerváltás utáni helyzet elvitte a számítástechnika irányába. A vezetésével fejlesztett telepirányítási szoftver 2003-ban a Magyar Állattenyésztésért Nagydíjon első helyezést ért el. 2008-2015 között beruházási tanácsadóként dolgozott a FÁK államokban és Észak-Afrikában. 2015-től a Lely robotok magyarországi elterjesztése a szenvedélye.

A munkaerő hiánya felkeltette az érdeklődést a fejőrobotok iránt és a magyar szakemberek is elkezdték megismerni a technológiát. Az istállóba épített fejőrobotok, alapjaiban változtatják meg a tehenészet életét, nem csak a munkások, az állatok életminősége is jelentősen javul. Különösen az utóbbi jelent komoly gazdasági előnyt a bevezetést vállaló gazdaságok számára. A szabad tehénforgalom élettani, gazdasági hatásai, a dolgozók milyen kihívásokkal szembesülnek. A bevezetés mellet és ellene szóló érvekről, mellébeszélés nélkül.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: