Boromisza-Gergely-Agroninja-Kft.-foto

Boromisza Gergely

Agroninja Kft.

társalapító

Az Agroninja magyarországi alapítású Agrár tech startup amely innovatív termékeket fejleszt a szarvasmarha tartók számára. Első terméke az Agroninja beefie amely egy mobil technológián alapuló szarvasmarha súlymérő alkalmazás. A cég jelenlegi termék fejlesztései az AI és a gépi látás technológiák bevonását célozzák a megoldásaikba.

A szarvasmarhatartás több kiemelt területén várható előrelépés a hatékonyságban az IT technológia jelenkori fejlesztéseinek az adaptációjával. A modern és széleskörű adatgyűjtéstől kiindulva (súly, testméret, viselkedés, betegség) az adatok gépi intelligenciával történő feldolgozásáig, elemzéséig. Jelenlegi fejlesztéseink célja, hogy egy egymásra épülő technológiai hálózat jöhessen létre, mely a gazdálkodók információ ellátottságát és ezen keresztül az adat vezérelt döntéseiket támogassa.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: