Ambrus-Andrea-EKE-foto

Dr. Ambrus Andrea

Eszterházy Károly Egyetem

adjunktus

Dr. Ambrus Andrea mezőgazdasági mérnök és okleveles gazdasági agrármérnök. Az Eszterházy Károly Egyetem Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézetében adjunktus, 14 év oktatási és kutatási múlttal rendelkezik, a precíziós szakmérnöki szak szakfelelőse. Doktori fokozatát 2016-ban szerezte meg a SZIE Növénytudományi Doktori Iskolájában, disszertációjának témája a hely-specifikus tápanyag-visszapótlás vizsgálata. Kutatási területe a szántóföldi növénytermesztés, hely-specifikus növénytermesztés és a mezőgazdaság digitalizációja.

A legtöbb termelő tisztában van azzal, hogy a precíziós technológia bevezetése elkerülhetetlen a költséghatékony termelés érdekében. Napjainkban azonban megjelent a hely-specifikus gazdálkodás és a digitálizáció fogalma is a szakmában. De mi ezek között a különbség? A termelők nincsenek könnyű helyzetben, mivel a piacon számos eszköz és rendszer elérhető. Minden gazdaság más, így a bevezetésnél szükséges a saját gazdasági feltételrendszer alapján meghozni a döntéseket. Az előadás során gyakorlati példákon keresztül kerül bemutatásra néhány bevezetési stratégia és buktató, amit érdemes elkerülni.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: