Dr.-Banhazi-Tamas-PLF-Agritech-foto

Dr. Bánházi Tamás

PLF Agritech

ügyvezető igazgató

Bánházi Tamás a PhD tanulmányait a dél-ausztráliai Adelaide Egyetemen végezte, kutatásai a precíziós állattartásban (Precision Livestock Farming, PLF) alkalmazható eszközök és a környezeti tényezők vizsgálati módszereire irányulnak. Tamás közel 40 K+F projektben működött közre Európában és Ausztráliában egyaránt, emellett számos, sikeresen szabadalmaztatott technológiai innováció kötődik a nevéhez az USA-ban, Ausztráliában és Európában.

A PLF Agritech által kifejlesztett Weight-Detect ™ és Enviro-Detect ™ szenzortechnológiák által szolgáltatott digitális, adatalapú információk hasznosságát, telepi hasznosulását ismertetik az előadók, különböző sertéstartó gazdaságban szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: