Borsiczky-Istvan-Tomelilla-foto

Dr. Borsiczky István

Tomelilla Kft.

A 2000-es évek közepe óta foglalkozik integrált növényvédelemi megoldások fejlesztésével, fókuszálva a precíziós technológiában rejlő lehetőségekre.

A környezetvédelmi előírások és az integrált növényvédelemmel kapcsolatos elvárások kihívást jelentenek a gazdálkodóknak és az ágazatnak egyaránt. A problémák egy részére megoldás a helyspecifikus, pazarlás mentes és hatékony sávpermetezés, melynek fejlődésére a precíziós technológia jó lehetőségeket biztosít. Azonban a technológiát alkalmazó gazdaságoknak számolniuk kell nehézségekkel is, mert az eredményeket és megtakarításokat nem adják könnyen.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: