Dr.-Cselenyi-Tibor-McDonalds-foto

Dr. Cselenyi Tibor

Progress Étteremhálózat Kft. a McDonald’s Developmental Licensee Partnere

szenior minőségbiztosítási vezető

Szentpéterváron szereztem orvosi diplomát 1989-ben. Orvosi mikrobiológiából szakvizsgáztam és ezen a területen dolgoztam 1996-ig a Fővárosi Szent László Kórházban. 1996 februártól dolgozom a McDonald’s Kft-nél, ahol a kezdetben az élelmiszerbiztonsági rendszerek (HACCP, Élelmiszerbiztonsági auditok) kiépítése volt a feladatom. Emellett szereztem meg második diplomámat 2000-ben a Kertészeti Egyetem Élelmiszerkémia Tanszékén, Élelmiszeripari Minőségfejlesztő Szakmérnökként. Ezzel egy időben vettem át a Minőségbiztosítási osztály irányítását, aminek keretén belül többek között felelek beszállítóink fejlesztéséért, a beszállítók által üzemeltetett élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszerekért, alapanyagaink biztonságáért és minőségéért. Fontos feladatom az éttermeinkben üzemeltetett élelmiszerbiztonsági rendszereink felügyelete és fejlesztése, üzemeltetési eljárásaink minőségügyi rendszereinkbe illesztése és fejlesztése. A vállalat különböző osztályaival szoros együttműködésben dolgozom márkánk hírnevének megerősítésén, mint például a Mekilexikon transzparencia program. Élelmiszerjog területén a jogalkotókkal és hatósági ellenőrző szervekkel folyamatosan kapcsolatban állok a vállalati gyakorlatokkal kapcsolatos hiteles tájékoztatás érdekében.

A McDonald’s Corporation az utóbbi években jelentős átalakításokon esett át. Ezek az átalakítások alapjaiban érintették az ellátási hálózatot, ami a földrészek szerinti felosztás után globalizálódott. A vállalat működését elősegítő adatbázisok vagy nem terjedtek ki eddig minden földrészre, vagy nem érték el azt a fajta integrációt, ami egy globális szervezet működéséhez szükséges. A vállalat törekvéseiben szerepel az ellátási hálózat globális digitalizációja, amely megfelelő szinteken integrálja beszállítóink és vállalatunk törzsadatait, tranzakciós adatait és egyéb funkcionális adatait, ami jelentősen megkönnyíti a folyamatos és biztonságos ellátást, vészhelyzeti ellátás tervezését és minden nemű elemzést, tervezést, mint volumen allokáció, kontingencia tervezés, kapacitás tervezés globális szinten.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: