dr.-Degen-Laszlo-Allattenyesztesi-teljesitmenyvizsgalo-Kft.-foto

Dr. Dégen László

Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft.

kutatás-fejlesztési igazgató

2019 év eleje óta támogatja a Bentley Magyarország Kft. által forgalmazott NEDAP sertés
takarmányozási rendszerének Magyarországi bevezetését. Agrármérnök, kutatás-fejlesztési igazgató, 2013-tól az ÁT Kft. munkatársa.

Az előadás bemutatja a precíziós takarmányozás folyamatát, összegzi azok lényeges elemeit. A takarmány táplálóanyagtartalmának pontos megtervezése mellett a takarmányfelvétel pontos ismerete, korlátozása stimulálása, nélkülözhetetlen a sikeres kivitelezés szempontjából. A NEDAP dinamikus nagycsoportos koca takarmányozásán keresztül a szerző bemutat egy komplex, a mai kor kihívásainak megfelelő precíziós takarmányozási rendszert.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: