golyofej

Dr. Horváth András

Állatorvostudományi Egyetem

A V-N-V Kft 1997-ben alakult. Fő profilja a fejéstechnika, tőgynegyedenkénti kontroll, az ivarzás-, kérődzés megfigyelési rendszer, valamint a tejhűtéstechnika értékesítése, szervizelése. Forgalmazott berendezéseink “LEGO-elven” alapulnak. Cégünk az Allflex és a Milkline cég magyarországi képviselője.

A monitoring rendszerek ma már komoly szerepet töltenek be az állattenyésztésben. Az Állatorvostudományi Egyetem kutatói több kísérlethez felhasználták a V-N-V Kft által forgalmazott. Allflex-SCR tehénmegyfigyelő rendszert. Az előadás a gyakorlati alkalmazás lehetőségeit foglalja össze.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: