Szieberth-Denes-MKK-foto

Dr. Szieberth Dénes

Magyar Kukorica Klub

elnök

Több mint 40 mezőgazdasági vonatkozású tevékenységgel töltött év után nyugalomba vonultam, s életre hívtam a Magyar Kukorica Klub Egyesületet. A 2005. évi alapítás óta itt tevékenykedem. Munkámmal a Klub fenntartását, a Kukorica Termésverseny, a Top20 kisparcellás kísérletek, a kórtani kísérletek lebonyolítását, az üzemi kísérletek terméstanúsítását, tanulmányutak szervezését, a honlapgondozást, a tagi és külső kapcsolatok ápolását, értékelők készítését, elektronikus és nyomtatott kiadványok szerkesztését és megjelentetését segítem. Tapasztalataimat igyekszem hasznosítani, mások és a magam tudását gyarapítani, mások és a magam ötleteit megvalósítani.

Régóta keressük a választ arra a kérdésre, hogy mely tényezőktől függ leginkább a kukoricatermesztés jövedelmezősége. Előadásomban a természetes és hozzáadott forrásokat termékké egyesítő-transzformáló fajta szerepét vizsgálom. Teszem ezt azért, mert a digitalizálódó mezőgazdaság egyik legsötétebb lova éppen az a genetikai anyag, amelytől várjuk az összes ráfordításunk kamatos megtérülését. Jelmondatom: „Az Optimum pont: a Maximum!”

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2020.02.18-19.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****

Fizetési rendszer: