Dr.-Tikasz-Ildiko-Edit-NAIK-foto

Dr. Tikász Ildikó Edit

NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet

osztályvezető, tudományos főmunkatárs

Tikász Ildikó Edit a doktori fokozatát a gazdálkodás és szervezéstudományok területén a Debreceni Egyetem Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Karán szerezte 2007-ben, ahol hat éven keresztül dolgozott tanársegédként majd egyetemi adjunktusként és vezette a kari Tudományos Diákkört. 2012-től az Agrárgazdasági Kutatóintézet munkatársa, ahol eleinte a gabona- és olajnövény termékpályák felelőse, majd 2015-től az Ágazati Ökonómiai Kutatások Osztály vezetője. Fő tématerületei az olaj- és fehérjenövények értékláncának vizsgálata, az ökonómiai és szakpolitikai döntéshozatalhoz szükséges információk és elemzések összeállítása. Irányítja a magyarországi szójatermesztésre, a takarmányozásra és 2018-tól a sertéstartásban alkalmazható real-time monitoring eszközök alkalmazhatóságára vonatkozó kutatásokat, különös tekintettel a fenntarthatósági törekvésekre.

A PLF Agritech által kifejlesztett Weight-Detect ™ és Enviro-Detect ™ szenzortechnológiák által szolgáltatott digitális, adatalapú információk hasznosságát, telepi hasznosulását ismertetik az előadók, különböző sertéstartó gazdaságban szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: