Zalai-Mihaly-Farmgep-foto

Dr. Zalai Mihály

ISM Technology Kft., Farmgép Fejlesztő és Gépgyártó Kft.

Dr. Zalai Mihály a Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Növényvédelmi Intézetének docense. Oktatási és kutatási tevékenységének középpontjában többek között olyan aktuális témák állnak, mind a parlagfű visszaszorítás agronómiai lehetőségei, a klímaváltozás és a vetésforgó rendszerek összefüggései, valamint az elsők között van, aki permetező drónok hazai adaptálásának lehetőségeivel foglalkozik.

A hazai növényvédelmi és növénytáplálási gyakorlatban egyre inkább megfogalmazódó elvárás, hogy a peszticidek és tápanyagok pontosan, igény szerint differenciáltan és nagyobb időbeni mozgástérrel kerüljenek kijuttatásra. Ezt a célt legpontosabban az UAV (drón) eszközök alkalmazásával érhetjük el. Fejlesztéseink ennek az új iparágnak számos új technológiai megoldást kínálnak annak érdekében, hogy maximalizáljuk az eszközök kihasználtságát, javítsuk a kijuttatás hatékonyságát és megelőzzük a felhasználók és a környezet terhelését.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: