Gesler-Peter-Moonsyst-foto

Gesler Péter

Moonsyst Zrt.

alapítója és vezető

Gesler Péter alapítója és vezetője a Moonsyst Zrt-nek. A cég a Moonsyst Smart Rumen Monitoring rendszer kifejlesztésére és a rendszer piacra vitelére alakult. Péter elsősorban az üzletfejlesztésen dolgozik. Személyes motivációja, hogy Magyarországról kiindulva egy nemzetközi piacon jegyzett innovatív rendszert fejlesztő céget hozzon létre. Ebben segíti az IOF2020 Internet of Food&Farm EU-s projekt, ahonnan a pénzügyi támogatás mellett jelentős szakmai segítséget is kap.

Az előadás során bemutatjuk 4-5 különböző telephelyen használt rendszer gyakorlati tapasztalatait, a fejlesztéssel járó kihívásokat, eredményeket. Az IOF2020 projekt keretében 4 különböző országban indítottunk un referencia telepeket, ahol a farmerekkel együttműködve fejlesztjük tovább a rendszerünket. A rendszer valós adatokon keresztül kerül bemutatásra. Az előadáson szó lesz továbbá a jövőbeli fejlesztési elképzelésekről.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: