Gibicsar-Daniel-Servitec-foto

Gibicsár Dániel

Servitec Kft.

marketingvezető

Gibicsár Dániel a Servitec Kft. marketingvezetője, végzettségét tekintve közgazdász. 2013 óta dolgozik a vállalkozás kommunikációs és értékesítési feladatain, 2016 óta a cég képviseletében lévő Stork márkájú mintavevők felelőse.

A modern gabona-átvétel és eszközei bemutatása. Rávilágítás a piacon tapasztalt hiányosságokra negatív példákon keresztül. Az eszközök precíz használata és annak eredményessége a hatékonyság, korrektség és jövedelmezőség jegyében, példákon keresztül. A gabona-átvétel legmagasabb szintje. A gabonatermelők és kereskedők cselekvésre ösztönzése egy kihívás segítségével.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: