golyofej-300x300

Gyovai Szabolcs

Duplitec Kft.

Agrármérnökként végeztem Gödöllőn 2008-ban. Növényorvosi tanulmányaim során 2018-ban kezdtem el vizsgálni a növényvédelem és a drónok kapcsolatát. Jelenleg drónos növényorvosként végzem munkámat, és végzek kutatásokat, hogy a rendelkezésre álló dróntechnológiát jól és hatékonyan lehessen felhasználni a mezőgazdaságban, azon belül is a növényvédelemben. Az általam vezetett PlantaDrone Kft csapata felkészült és kiváló agrármérnöki, növényorvosi és térinformatikai szakemberekből áll, így teljes spektrumban tudunk a növényvédelmi kérdésekben segítséget nyújtani. Egyedülálló monitoring rendszerünknek köszönhetően, a lehető
legpontosabb indexált térképeket, és kijuttatási terveket készítjük el partnereink számára. ”Csak drón és növényvédelem.

Gyors és megbízható drónos felvételezés után fontos a gyors feldolgozás, hogy a növények egészségi állapotával kapcsolatos döntéseket mihamarabb meg tudjuk hozni, és ha szükséges, mihamarabb be tudjunk avatkozni. A DJI jelenleg az egyetlen cég a magyar piacon mely le tudja fedni a teljes folyamatot az állomány felvételezéstől a feldolgozáson át a kijuttatás megtervezéséig és a kijuttatásig. Így hardver és szoftver tekintetében egyaránt komplex megoldást kínál a növényvédelem bizonyos munkafolyamatai automatizálásának kérdésében.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: