golyofej-300x300

Hári Zsolt

Hári Tech Kft.

2014-ben családi kertészeti vállalkozásunkban kezdtem dolgozni 6 év külföldi tanulás és munka után (USA, Anglia, Hollandia, Kína). A kint szerzett tapasztalataim alapján hamar felismertem, hogy faiskolánk nem hatékonyan termel. Változásokat szeretettem volna, de sajnos a kertészeti ágazatban az automatizálás még szinte gyerekcipőben járt/jár, ezért elkezdtem fejleszteni számunkra olyan megoldásokat, ami megkönnyíti és produktívvá teszi munkánkat. A végeredmény nagyon jól sikerült. Így elkezdtem foglalkozni ezen megoldások továbbértékesítésével is.

A preciziós mezőgazdasági megoldások olyan területét szeretném bemutatni, ahol a néhány cm pontos GPS segítségével maga a növény kerül beazonosításra. Ezáltal specifikusan elvégezhető az adott művelet az adott növényre. Az előadás során bemutatásra kerülnek különböző egyedi gyártású mezőgazdasági gépek – elsősorban a kertészeti ágazatban – automatizálásai. Bemutatásra kerül néhány fontos folyamat, mint például a lyukfúrás az ültetéshez, növényvágás, permetezés és növénykiszedés. Ismertetek, egy német egyetemnek fejlesztett projektet, hogyan lehetséges egy 0,5 hektáros szántóföldön a kisérleti növények fejlődésének a megfigyelése, teljessen automatán precíziós helyzet meghatározás segítségével.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: