Henrich-Meier-BASF-foto

Henrich Meier

xarvio™ Digital Farming Solutions powered by BASF

Henrich Meier gazdasági agrármérnökként végzett a göttingeni Georg-August Egyetemen. 15 éve dolgozik az agrárdigitalizáció területén, 2016 óta a xarvio Digital Farming Solution Európai Regionális Igazgatójaként. Sokadik generációs gazdálkodóként részidőben németországi családi gazdaságát menedzseli.

A magyarországi termelőnek, mint annyi más termelőnek a világon, rengeteg kihívással kell szembenéznie. Milyen idő várható a következő napokban? Mikor és hogyan fog kialakulni fertőzés az idei évben? A lista nagyon hosszú. Az optimális termelési döntés alapja minden nap változik. Ennek tükrében egy adott gazdaság sikerességét a jövőben alapvetően fogja meghatározni, hogy az adott döntés során milyen adatot vettek figyelembe és azt hogyan használták fel. Az előadás célja, hogy bemutassa: hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a már rendelkezésre álló adatokból és technológiából, és mi várható a jövőben.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: