Jaray-Denes-T-Systems-foto

Járay Dénes

T-Systems Magyarország Zrt. Innovációs Kompetenciaközpont

üzletfejlesztési és innovációs szakértő

Közgazdász végzettségű üzleti projektmenedzser, különböző iparágak digitalizációjával foglalkozik közel 20 éve. Kollégáival mindig az adott helyzetre jellemző módszertan alkalmazásával tárják fel az agrár célcsoport fájdalompontjait és valós igényeit, majd arra a visszamérhetőséget szem előtt tartva szállítják a megoldást. Közös hitvallásuk, hogy ezeket az információkat nem az íróasztal mellől, hanem terepen, a gazdálkodókkal partnerségben lehet csak megszerezni. Családjának egyik fele gazdálkodik, hobbija a méhészet.

Hogyan hozható közös nevezőre több szereplő eltérő mérete, sebessége és kockázatvállalási képessége egy tradicionális iparágban? A T-Systems Magyarország Zrt. előadásából konkrét példán keresztül választ kaphat ezekre a kérdésekre. A résztvevők megismerhetik milyen gyakorlati tapasztalatokkal szembesültek a Felek a projektek során. A jelenleg futó állattenyésztési fókuszú együttműködések közül két eredménytermék is bemutatásra kerül a Kiállítás két napján.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: