Kerekes-Sandor-Natura-Mernokiroda-foto

Kerekes Sándor

Natura Mérnökiroda Kft.

Társaságunk 2018-ban azzal a céllal jött létre, hogy a modern technológiák területén szerzett több mint 15 éves tapasztalatainkat a természet javára fordítsuk. 2008-ban családi méhészetünkben kezdtük kutatásainkat, hogy könnyebbé tegyük a méhészeti munkát. Így jött létre hanganalizátor, amivel az anya problémákat tudtuk nagy sikerrel felderíteni. 2016 elején egy közel 300 családos méhészet bevonásával folytattuk a munkát. Az itt szerzett tapasztalatok felhasználásával fejlesztettük tovább a mobiltelefonos applikációt, ami újabb hasznos funkciókkal bővült, lehetővé téve a méhészetekben keletkező adatok, feljegyzések egyszerű rendszerezését. 2019-től a hangelemzés fejlesztésében az ELTE Adattudományi és Adattechnológiai Tanszéke támogat minket.

Már gyerekkoromban is hallgattam családi méhészetünkben, ma már az okostelefonon futó applikációt használom erre. Időt és munkát szerettünk volna megtakarítani, ezért készült el a prototípusa a mai applikációnak. Így csak azokat a családokat kellett átvizsgálni, ahol a készülék jelzést adott. Hamar felismertük, hogy a méhészetben keletkezett adatok, feljegyzések rendszerezettebben tárolhatók, grafikonok, táblázatok könnyítették tovább a munkát.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: