Ketszeri-David-GS1-foto

Kétszeri Dávid

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

A GS1 a globális szabványok, a globális szabványosítás területén működő, több mint harminc éve alakult, semleges, non-profit szervezet. A GS1 központja Brüsszelben található, a szervezet azonban a világ 114 különböző országának nemzeti tagszervezetei, az ún. GS1 Tagszervezetek hálózatán keresztül működik.
A GS1-et eredetileg az élelmiszer- és más fogyasztási cikkek szektorainak gyártói és kiskereskedői alapították az elosztási lánc hatékonyságának fejlesztése céljából. Napjainkban a GS1 Rendszert világszerte több mint 2 millió cég használja különböző ágazatokban a világ 150 országában. Ezen ágazatok között megtalálható az egészségügy, a szállítás és logisztika, a légiközlekedés, a hadügy, a vegyipar, a vámügy, a számítógépes hardver és szoftverfejlesztés, a hulladékgazdálkodás és sok egyéb szektor is. A GS1 Rendszert használók között egyaránt megtalálhatóak a nagy multinacionális cégek és a kis- és középvállalatok, a vezető márkák tulajdonosai és az egyéni vállalkozók is. A rendszer legismertebb eleme a vonalkódos azonosítás, amely a kereskedelmi folyamatok elválaszthatatlan része. A vonalkód jelképekkel megjelenített azonosító számok teszik lehetővé a gépek számára az elektronikus leolvasást, ami nagyban segíti és gyorsítja az információ áramlását a bolti pénztáraknál, raktári átvételnél, illetve minden olyan helyen, ahol az üzleti folyamatokban szükséges. A GS1 Magyarország a GS1 nemzetközi szervezet kizárólagos magyarországi képviselője, azaz a hazánkban több mint 35 éve működő GS1 Tagszervezet.

Ismerje meg az Európai Unió támogatásával fejlesztett IDDA szolgáltatást és tudja meg, hogy hogyan hozhatja ki belőle a legtöbb üzleti előnyt!
Az IDDA (Integrated Delivery by Digital Assistance) az elektronikus üzleti üzenetek biztonságos és gyors létrehozására és továbbítására szolgáló újgenerációs kísérleti eszköz, amely támogatja a beszállítók és felvásárlóik (gyártók, kereskedők, disztribútorok) közötti hiteles és pontos adatcserét. 2020-tól ez lehet az egyik olyan eszköz, amellyel az élelmiszeripari vállalkozások tovább növelhetik beszerzési hatékonyságukat és még jobban kiszolgálhatják fogyasztóik igényeit.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: