golyofej

Linczenbold Máté

Almatár Kft.

Linczenbold Máté egyéni vállalkozó vagyok. Gazdaságunk közel 50 éves múltra tekint vissza, melynek mindennapi teendőiben már gyerekkorom óta részt veszek. Egyéni vállalkozásomat.
2012-ben kezdtem el folytatva tulajdonképpen azt, amiben felnőttem. Legfőbb célom, hogy termékeinkben vásárlóink teljes mértékben megbízzanak, valamint üzleti partnereink együttműködő és rugalmas vállalatot fedezzenek fel bennünk. A változó piaci környezet hatására hamar felismertem, hogy folyamatos fejlesztésre van szükség, ezért új szemléletmóddal, a technológia fejlődésében rejlő lehetőségeket is kihasználva keresem az új gyártási, mechanikai és IT megoldásokat, mellyel a hatékonyabb termelés mellett átláthatóbb és effektívebb vezetést érhetek el. A technikai fejlődés mellett elengedhetetlennek tartom a minőségbiztosítási rendszerek alkalmazását, amely fontos nemzetközileg és a hazai viszonylatokban egyaránt. Célom, hogy a vállalkozás fejlesztése mellett folyamatosan új szakmai ismereteket szerezzek a mezőgazdaság és menedzsment területeken, hogy minél hatékonyabban tudjam irányítani a gazdaságot.

A kezdetben 300 almafából álló családi gazdaság évről évre szépen bővült, újabb fákat ültettünk és ültetünk ma is. A Linczenbold Családi Gazdaságban több mint 30 hektáros ültetvényen – hagyományos és intenzív telepítéssel – ellenőrzött minőséggel és szakszerű
hozzáértéssel termesztjük az almáinkat. A gazdaság 2018-ban kezdett el gyümölcslé-gyártással is foglalkozni, melyet leginkább a továbbfejlődés lehetősége, az új kihívások keresése és a felhalmozott szakértelem motivált.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: