Markus-Zsolt-Veresi-Paradicsom-foto

Márkus Zsolt

Veresi Paradicsom Kft.

alapító-ügyvezető

Márkus Zsolt egy nemzetközi multivállalat európai CEO állását hagyta ott, hogy elindítsa a Veresi Paradicsom Kft.-t 2014-ben, mivel szeretett volna Magyarországon értéket teremteni. Az elsődleges célja a kertészeti beruházás kapcsán a technológia és innováció meghonosítása az ágazatban, illetve a tiszta termesztési technológia elterjesztése és a vásárlók edukációja. Az ügyvezető alapcélja, hogy ne csak a nyugat-európai fogyasztó kapjon prémium zöldséget, hanem a hazai piacon is elérhető legyen tiszta termesztési technológiájú, magas beltartalmi értékű paradicsom, amelynek egészségre gyakorolt hatása jelentősen jobb, mint az átlag termékeké.

A Veresi Paradicsom innovatív technológiájának köszönhetően prémium paradicsomkülönlegességeket, köztük a világ egyik legédesebb és legaromásabb paradicsomát termeszti Veresegyházon. A 2018 végén megnyílt mesterséges megvilágítású üvegházunkban hidrokultúrális módszerrel – tiszta termesztésben, fenntartható, környezetbarát módon, biológiai növényvédelemmel – termesztünk paradicsomot. A technológiának köszönhetően az év minden napján – így a hideg hónapokban is – ugyanolyan ízletes, magas minőségű és magas beltartalmi értékű paradicsomok teremnek. Az elmúlt egy év tapasztalatairól, az elmúlt időszakban a különféle kórokozók által okozott problémákról, a termesztési mennyiségre való hatásairól, a minőségmegóvás érdekében általunk kifejesztett metódusokról, a Veresegyház termálkútjaiból kinyert víznek köszönhetően zéró emissziójú fűtésrendszerről, az öntözővíz újrahasznosításáról szól az előadás.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: