Mereg-Tibor-Nemzeti-Menesbirtok-Zrt.-foto

Méreg Tibor

Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.

2008 óta dolgozik a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél, ahol az elmúlt két évben azon munkálkodott, hogy a teljes géppark precíziós tevékenységeit összehangolja, koordinálja, hatékonyabbá tegye. Szívügyének tekinti a környezet terhelésének csökkentését, a munkavégzések hatékonyságának növelését – leginkább ennek köszönhető a precíziós megoldások iránti elkötelezettsége, amelynek érdekében folyamatosan képzi is magát.

A 10 ezer hektáron gazdálkodó Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. példáján keresztül kerül bemutatásra, mekkora fontossága van a precíziós gazdálkodásnak. Az előadás során tisztázásra kerül, érdemes-e a kisebb gazdaságoknak elkezdeni ezt a fajta munkásságot, mire kell odafigyelni, melyek azok az elemek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy valóban eredményeket tudjunk felmutatni. Az előadás érdekessége, hogy nem lehetséges megtérülésekről lesz szó, hanem kézzelfogható eredmények kerülnek prezentálásra!

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: