Prof

Prof. James (Jess) Lowenberg-DeBoer

Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület

elnök

Prof. Lowenberg-DeBoer, az Egyesült Királyságban (Newport, Shropshire) lévő Harper Adams Egyetem Agrártechnológiai Alkalmazott Közgazdasági intézményének Elizabeth Creak alapítvány által támogatott vezetője. A Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület következő ciklusra megválasztott elnöke, a precíziós gazdálkodás (Precision Agriculture) folyóirat társszerkesztője.

A fő kutatási területe a mezőgazdasági technológiák ökonómiai vizsgálata, különös tekintettel a precíziós technológiákra. Számos publikációja közül kiemelkedik a 85 referált folyóiratban megjelent cikke, két könyve, valamint nyolc könyvfejezete.

Prof. Lowenberg-DeBoer kutatási munkáját és azon túlmutató egyéb tevékenységeit a saját tapasztalatokon megszerzett gyakorlat inspirálja. Az 1970-es években, az Amerikai Egyesült Államok Iowa államában gazdálkodott, ahol kukorica és lucerna termesztéssel, valamint juhtenyésztéssel és állati termék feldolgozással foglalkozott. Jelenleg is tulajdonosa és menedzsere egy 300 hektáros, elsősorban kukorica és szója termesztéssel foglalkozó gazdaságnak Iowa államban.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Share on facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2020.02.18-19.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****

Fizetési rendszer: