??????????????????Ì??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????D????????????????????????????????J??????????????????????????????????????X?????????????????????????????????????????????????????????ž??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????0????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Rakonczai Kristóf

Tungsram Operations Kft.

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán, Mikroelektronikai és Technológia szakirányon, Világítás és Környezet modulon villamosmérnökként végeztem. 2019 májusa óta lighting designer-ként dolgozom a Tungsram – Agritech-nél. Ezalatt az idő alatt szakmai tapasztalatot szereztem üvegházak és vertikális farmok világításának tervezésében.

Az előadás rövid áttekintést nyújt a növényvilágítás során használt mértékegységekről és mennyiségekről. A világítás tervezése során figyelembe vett szempontok és szükséges kiinduló adatok bemutatása. A világítási tervezet jellemzése, valamint milyen információkat kell tartalmaznia annak dokumentációja.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: