Sergii-Trimble-foto

Sergii Demydenko

Trimble

A Trimble Agriculture-nél területi értékesítési vezető, a Kelet-európai országok értékesítési és kereskedelmi folyamataiért felelős.
Mielőtt 2013-ban csatlakoztam a Trimble csapatához, 2007-től részt vettem a precíziós mezőgazdasági megoldások bevezetésében egy nagy gépkereskedőnél , ill. egy 120 000 ha-os farmon.

A precíziós mezőgazdasági megoldások bevezetése a modern technológia nagyarányú alkalmazását igénylik. A digitális gazdálkodás működtetése nagyfokú automatizálást igényel és nagy mennyiségű adatot eredményez. Trimble Connected Farm solutions a mezőgazdasági termelés hatékonyságát javítja.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: