SolymosGyula

Solymos Gyula

Pollack Mihály emlékgyűrűvel díjazott villamosmérnök, vállalkozás menedzser és minőségügyi szakmérnök aki több mint 20 éves Informatikai világában megszerzett tapasztalattal rendelkezik. Szállított már a világ élvonalába tartozó (Alpha processzoros) szervereket és adattároló megoldásokat az egészségügyi minisztériumnak, és harcolt már digitális innovációjával a SZMOG ellen, de a térinformatikai megoldásokban is otthon érzi magát.

Munkájában mindig az innováció és felhasználók számára hasznos megoldások megalkotása motiválta.
2012 ben találkozott előszőr az agráripar kihívásaival és azóta foglalkozik agrár informatikai megoldások fejlesztésével. Szakma útját egy 2015-es AGROmashEXPO termékfejlesztési díj is fémjelzi.
A 4iG Nyrt. agár megoldásokkal foglalkozó műszaki vezérigazgató-helyettesi tanácsadójaként megtartott motivációs előadásának célja, hogy felhívja a gazdák figyelmét az adatgyűjtés fontosságára és hogy azt MOST kell elkezdeni, valamint röviden beszél a Mesterséges Intelligenciáról az az a „MI”-ről és arról hogy a DÖNTÉSEKET a jövőben is MI fogjuk meghozni.
Előadása felhívja a figyelmet arra, hogy a Digitális Bennszülöttek már egészen újszerűen gondolkodnak, így a sokak által kihívásként megélt generációváltásra érdemes lehetőségként, új erőforrásként tekinteni.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: