golyofej

Sulcz Gábor

Aquashield Control Kft.

alapító, ügyvezető igazgató

Okleveles villamosmérnök, korábban részt vett az első online tőzsdei kereskedési rendszer bevezetésénél, dolgoztott a legismertebb hazai online pénzügyi hírportálnál a legizgalmasabb időszakokban. Alapításától részt vett– először IT vezetőként, majd mint ügyvezető igazgatóként – az egyik leginnovatívabb hazai fintech piacra juttatásában majd piacvezetővé válásában. Alapítója és ügyvezetője az AquaShield Control Kft-nek, ahol egy smart üvegház vezérlő és monitorozó eszközt fejlesztenek. Az AquaShielddel már készített sikeres Kickstarter kampányt, több nemzetközi startup versenyt is megnyert, most pedig a termék piacra juttatásával foglalkozik aktívan.

A hidropóniás és akvapóniás növénytermesztés a legjobb megoldás lehente nagy mennyiségű, helyi termesztésű, olcsó és organikus élelmiszer előállítására. Ugyanakkor ezek a termesztési technológiák nagy tapasztalatot igényelnek, így nehéz biztosítani az optimális környezetet a növények és halak számára. Mi elhatároztuk, hogy változtatunk ezen és létrehoztuk egy eszközt – az AquaShieldet – amely egyszerűen használhatóvá teszi a hidropóniás és akvapóniás növénytermesztési technológiákat. Az AquaShield egy komplex vezérlőegység, ami számtalan monitoring funkcióval rendelkezik és az általunk fejlesztett felügyeleti rendszert futtatja. Az AquaShield folyamatosan adatokat gyűjt és szükség esetén riasztásokat küld, amikor a felhasználónak személyesen kell beavatkoznia, így téve felhasználóbaráttá a teljes kert irányítását.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: