Tarr-Zoltan-Quinto-Solutions-Kft-foto

Tarr Zoltán

Quinto Solutions Kft.

cégvezető

Humánszférában szerzett több, mint 20 éves vezetői tapasztalatot követően 2016 óta foglalkozik különböző adatalapú technológiai megoldások fejlesztésével. A Dolgok Internete (IoT) megoldások kidolgozásával elsősorban az agrárium, azon belül a tejhozamú szarvasmarhatartást támogató fejlesztéseket végez, de más területeken, pl. okos település fejlesztés, is aktív. 2019-ig az Invitech új generációs termékfejlesztését vezette, majd a Quinto Solutions Kft ügyvezetőjeként hasznosítja tovább tudását.

Előadásunkban üzemi tapasztalatok alapján bemutatjuk, hogy egy adott területre és különböző paraméterekre fókuszáló szenzoros adatgyűjtés hogyan járul hozzá a tejelő szarvasmarhatartás hatékonyságának növeléséhez. A különböző környezeti- és tartással összefüggő adatok ismerete megalapozza a napi gazdasági döntéseket, hozzájárul az erőforrások fenntarthatóbb felhasználásához. Az eleinte részterületekre fókuszáló projekt az elmúlt években szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján lépésről-lépésre bővülő, komplex rendszerré nő, legyen szó különböző mérésekből és külső rendszerekből érkező adatok összevetéséről, vagy az egyedi helyzetekre szabott mérési megoldások további fejlesztéséről. Az így megszerzett információmennyiség növekedése miatt elengedhetetlennek tűnik az állandó tanácsadói háttér biztosítása.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: