Toro-Attila-Creatiger-foto

Törő Attila

Creatiger Kft.

Törő Attila, testvérével vállvetve az erősített PE fóliák regionális képviseletét látja el. A BTL geomembránok hazai bevezetésével cégük, a Creatiger Kft. egyedülálló vízszigetelési megoldásokat kínál a mezőgazdaság számára. Egy egyszerű és jó technológiával részeseivé váltak egy összetett kutatási munkának, amely a precíziós gazdálkodás kiváló hazai példája – és az előadó témája.

Az ország első biogáz üzeme, eredeti céljának megfelelően most biotermesztésben vesz részt. Egyedi rendszert alkotva megoldás születik egy öntözővízben szegény, ám szennyezett vizekkel rendelkező területen. Komplex, a helyi viszonyokra alkotott rendszer – öntözés, tápanyagellátás, újrahasznosítás, fenntartható gazdálkodás a precíziós gazdálkodás eszközeivel.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: