Toth-Csaba-TMarkt-foto

Tóth Csaba

T-Markt Eszközök Kft.

Villamosmérnökként végeztem a Műszaki egyetemen. 29 éve öntözéstechnikával foglalkozom kert és park területen. 2018-ban végeztem a SZIE Mezőgazdasági Öntözéstechnikai Szakmérnöki képzésén. E három terület közös halmazaként foglalkozom a termelési célú rádiófrekvenciás távérzékelő érzékelők alkalmazási technológiájával. Különösen fontosnak tartom a szenzorok alkalmazását az időjárás, a tápanyag-gazdálkodás, a növényvédelem, és az öntözéses vízutánpótlás adatainak a gyűjtésében és ezek a alapján történő folyamat kontrollnak. A legfontosabb feladatom a megbízható adatgyűjtő rendszerek kialakítása és a gyűjtött adatokból hatékonyságnövelő folyamatirányítás kialakítása.

Növényi stressz és vízpotenciál. Vízpotenciál és a talajnedvesség mérés eszközei. Termelési hatékonyság növelés deficit öntözéssel.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

  • Időpont: 2020.02.18-19.
  • Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16., Aquaworld Resort ****

Fizetési rendszer: