Vargane-Topor-Erika-Gourmet-and-Delicious-foto

Vargáné Topor Erika

Gourmet and Delicious Manufaktúra

alapító

2009-ben végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen kertészettudományi karán, majd 2010-ben a BCE közgazdaságtudományi karán is lediplomázott. Saját kertészeti magazinját 2003-ban alapította Kertportál néven, majd 2015-ben családi gazdálkodóként férjével a Gourmet&Delicious Manufaktúrát alapította meg. 2018. nyáron a manufaktúra gasztromagazinja a nemzetközi online gasztromagazinok között a legolvasottabb lett. Termékeivel megnyerte a Nemzetközi Lekvárverseny arany, ezüst és bronzérmeit. 2019 óta mezőgazdasági márkaépítő mentorként tanítja a magyar kistermelőket. Kertészeti szakújságíróként 2007 óta dolgozik. Termelői piacok, éttermek social media marketing managere.

A kistermelői létet hamar ki lehet nőni, ha dinamikusan fejlődik, újít. Az előadásban szó lesz a folyamatos piackutatásról, az újításokról, a modern kommunikációról és arról, hogyan lehet összefogásban végezni a marketinget is. Modern termelői gasztrocpiacokon való megjelenés újszellemű megközelítése. Mennyire fontos az arculat, a márkaépítés és a piac folyamatos figyelése.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: