Weibel-Balazs-Cubilog-foto

Weibel Balázs

Cubilog Kft.

ügyvezető

Weibel Balázs informatikai végzettséggel és tapasztalattal a Cubilog Kft ügyvezetőjeként az agrárszektor digitalizációján dolgozik és fejleszti szenzorhálózaton alapuló távfelügyeleti megoldását.

A Cubilog Kft. távfelügyeleti megoldást kínál az állattartótelepeknek, ahol a szenzorhálózat és a felhő alapú IOT rendszer alkalmazásával távolról, helyszíni munkaerő alkalmazása nélkül, biztonságtechnikai és tartástechnológia szempontból egyaránt ellenőrizhető a telephelyen tartott állomány.Az Agrigo.farm nevű rendszer a korszerű internet alapú technológiákat felhasználva könnyen telepíthető és bevezethető, alkalmazása nem igényel speciális IT szakmai ismereteket.

További előadók:

Küldetésünk, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassuk a precíziós gazdálkodás gyakorlatát - úgy, hogy a beruházás
meg is térüljön

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: