Előadók

Előadóink listája folyamatosan frissül! Kövesse oldalunkat, és ismerje meg a precíziós gazdálkodás kiemelt szakértőit, egy helyen!

Alexy_Márta

Dr. Alexy Márta

Közel 10 évig foglalkozott nagyüzemi sertés- és baromfitelepek tartástechnológiai tervezésével. Jelenleg az ELTE Informatikai Karának adjunktusa és az Óbudai Egyetem tudományos munkatársa.

Prof. Dr. Gyuricza Csaba

A talajművelési rendszerek talaj fizikai és biológiai állapotával kapcsolatos kutatásokkal foglalkozva folyamatosan figyelemmel kíséri a precíziós gazdálkodási technológiát.
pajor_gabor

Dr. Pajor Gábor

Célja, hogy láthatóvá tegye a láthatatlant, felfedje azokat az összefüggéseket, amelyek tapasztalati úton nem vagy nehezen fedezhetők fel. Emellett ugyanolyan fontos a gyakorlati tapasztalatok, megérzések igazolása vagy cáfolása tudományos, matematikai-statisztikai módszerekkel.
dr_tikasz_ldiko

Dr. Tikász Ildikó Edit

Az AKI Agrárközgazdasági Intézet osztályvezetője. Munkatársaival 2018 óta kísérik figyelemmel az okoseszközök gyakorlati alkalmazhatóságát a sertéshizlalásban, valamint vizsgálják az eszközökkel nyert információk felhasználhatóságát a szakpolitikai döntéshozatalban.

Borhi András

Borhi András

Jelenleg az Eurofins Agroscience Services Kft. nyugat-magyarországi hatóanyag engedélyezési és technológia fejlesztési kísérleteinek koordinátora, valamint szaktanácsadóként tevékenykedik közel 1000 hektáron.

jordan_laszlo

Jordán László

Jogszabály előkészítő feladatik között az utóbbi idő legnagyobb jelentőségű lépése volt a drónokról végzett növényvédelmi tevékenység szabályozási környezetének kialakítása.

szabadhegy

Szabadhegy Kristóf

A Keve cégcsoport már kb 10 éve fejlődik a precíziós technológiák használatában. 2021-ban házigazda volt az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia gyakorlati napjának.

Sánta Enikő

Bár az állattenyésztési ágazatot még nem hálózza be olyan mértékben a digitalizáció, mint a növénytermesztést, de az ágazatban dolgozók részéről jelen van az igény az új, ’okos’ technológiák alkalmazására.

Varga Zsolt

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, melyet immár 9.éve Magyarország egyik nagy múltú biztosítási alkuszcégénél a GrECo Hungary Kft-nél hasznosítok.

Koncz Máté

Jelenleg a Szentistváni Mezőgazdasági Csoport kereskedelmi igazgatójaként a vállalatcsoport partnerkapcsolatainak bővítése, a kereskedelmi tevékenység erősítése és az általános szervezetfejlesztési tevékenység feladatai köré szerveződik a napi munkája.

 

Jung András

Habilitált egyetemi docensként dolgozik az ELTE Informatikai Karának, Térképtudományi és Geoinformatikai Intézetében, a térinformatika és távérzékelés tárgyak oktatója. Kutatási területe a növény- és talajtulajdonságok vizsgálata hiperspektrális távérzékeléssel.

Horváth Gyula

Meteorológus, villamosmérnök, 2001 óta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Szakterülete a meteorológiai mérés és megfigyelés, 2012 óta a Megfigyelési Főosztály vezetője, Jelenleg az OMSZ szakmai elnökhelyettese, évtizedek óta foglalkozik meteorológiai mérőrendszerek üzemeltetésével.

trugly_bence

Trugly Bence

Munkája során elsősorban a xarvio® által nyújtotta lehetőségek bevezetése a hazai termesztési gyakorlatba, illetve a gazdálkodók és szaktanácsadók részéről felmerülő igényeket és észrevételeket képviselése és a fejlesztő csapattal történő adaptálása áll a fókuszban.

virag_istvan

Dr. Virág István

Precíziós Gazdálkodási Termékmenedzser pozícióban irányítja a precíziós eszközök értékesítését, beüzemelését és a termék támogatás teljes folyamatát, szakértő kollégái segítségével. Ez magában foglalja a szükséges alkotó elemek rendelését, rendszerré történő összeállítását, beüzemelések szervezését és az utógondozást is.

 

dr_pecze_zsuzsanna

Dr. Pecze Zsuzsanna

Jelenleg az IKR Agrár Kft-nél dolgozik technológia fejlesztési ágazatvezetőként. Munkája során a precíziós gazdálkodási technológia fejlesztésén túl ideje nagyobb részében a precíziós talajminta vételi, talajvizsgálati és szaktanácsadási munkákat irányítja húsz éve.

Maróti Miklós

A Georgikon Egyetemen végzett agrármérnökként, ezután három évig az Egyesült Királyság legnagyobb mezőgazdasági szaktanácsadó cégénél dolgozott. Hazatérve egy nagygazdaságnál helyezkedett el, ahol szembesült a problémával, hogy a rengeteg adminisztráció ellenére a megalapozott döntésekhez nincsenek pontos adataik.

Kövesdi József

Az ipari biztonságtechnika szakértőjeként jelentős projektekben vett részt. 2005-ben alapította meg saját vállalkozását a Senit Kft-t, amelyben tulajdonos és ügyvezető. A mezőgazdaságban 2013-óta van jelen, telephely informatikai fejlesztések kivitelezésével és üzemeltetésével.

keki_laszlo

Kéki László

Ügyvezetőként két évtizede vezeti a Kertcenter Kft. csapatát, a világ számos, vezető mezőgazdasági gép és inputanyag gyártótját képviselik Magyarországon, így átfogó rálátással rendelkezik a hazai és a világ kertészeti, mezőgazdasági ágazataira ágazatra.

 

Hodosi Lajos

A precíziós gazdálkodás alapjaival még korábbi munkahelyén ismerkedett meg, melynek fejlődését az évek során folyamatosan figyelemmel kísérte és elsajátította. Közben az Unitrade 94 Kft által forgalmazott gépek – Vervaet, Ploeger, Oxbo – gyártói folyamatosan fejlesztették termékeiket ezen a területen is, így mára piacvezetőkké váltak.

hajdu attila

Hajdu Attila

Célja a digitális mezőgazdaságban rejlő lehetőségek, azok összefüggéseinek megismertetése a termelőkkel. A precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó technikai megoldások alapjainak tekinthető eszközökkel először 2009-ben a termelésben találkozott (párhuzamvezetők) Ágazati irányítóként.

fabian_tamas

Fábián Tamás

Tamás okleveles agrármérnök és agrárközgazdász. Az EY és a Deloitte tanácsadójaként az elmúlt évek során széleskörű hazai és nemzetközi projekttapasztalatot szerzett, elsősorban vállalti stratégia és különböző működési modellek kialakítása témakörökben.

eigner_zsolt

Eigner Zsolt

Külföldi és magyarországi értékesítői és marketing tapasztalattal rendelkezik. Karrierje során mindig az élenjáró technológiákat képviselte, a drónok világába a virtuális valóság eszközök piacáról érkezett meg de más iparágakban is sikeresen épített fel értékesítési rendszereket.

Dr. Milics Gábor

Geográfus (MSc) képesítés megszerzése után doktori fokozatszerzés (PhD), majd Precíziós Mezőgazdasági Szaktanácsadó képesítés. A Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület alapító elnöke, jelenleg a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem habilitált tanszékvezető egyetemi docense.

dr_goda_pal

Dr. Goda Pál

Az Agrárgazdasági Intézet ügyvezető igazgatója. 

Dr. Friedrich László

Dr. Friedrich László

Egyetemi tanár, a Magyar Agrár- és Élettudományi  Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetének igazgatója. Fő szakterülete a húsipar, de széles körű ismeretekkel rendelkezik a többi élelmiszeripari technológia és az élelmiszertudományi kutatás, fejlesztés és innováció területén. Dr. Friedrich László továbbá a Digitális Élelmiszeripar Stratégiát összeállító szakmai munkacsoport vezetője.

Dr. Kovács Zoltán

Dr. Kovács Zoltán

A Magyar Agrár- és Élettudományi  Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetének Nemzetközi ügyekért felelős intézeti tanácsadója. Az Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás Tanszék egyetemi tanáraként első sorban méréstechnika, automatizálás, élelmiszeripari folyamatirányítás és adatfeldolgozás tárgykörökben folytat oktatási és KFI tevékenységet. A szakmai munkacsoport tagjaként részt vesz a Digitális Élelmiszeripar Stratégia kidolgozásában.

dr_dobos_endre

Dr. Dobos Endre

Kutatási területe a  kis méretarányú digitális talajtérképezés módszertanának fejlesztése műholdfelvételek és digitális domborzatmodellezés eszközrendszerének felhasználásával, illetve kis méretarányú, regionális, kontinentális talajtani adatbázisok fejlesztése.

alpar_botond

Alpár Botond

25 éve foglalkozik sertéstakarmányozással, 20 éve az Agrofeed Kft. alkalmazottja, 2,5 éve a cég kutatás-fejlesztési részlegének vezetője minden állatfajra vonatkozóan. A Kft. lovászpatonai sertés teszttelepén – ahol precíziós berendezéseket is használnak – aktív szerepet vállal takarmányozási kísérletek szervezésében, elvégzésében.

 Törőcsik Pál

Növényvédelmi mérnök, 1972 évben kapta meg a diplomáját Keszthelyen a PATE Növényvédelmi mérnöki szakán. Több,mint 35 éve foglalkozik növényvédelmi alkalmazástechnikai műszaki fejlesztéssel. A szabályozott cseppméretű permetezéstechnikával ( CDA ) 1992 ben kezdett el foglalkozni, miután a Rogerson Hiller helikopterekre történő ULV szóróberendezések elkészítésére kapott megbízást.

 

Zalai Mihály

Agrármérnök, Növénytudományok Doktora . Kutatási igazgató. Feladata fejlesztési és kutatási tevékenység irányítása, szántóföldi és üvegházi vizsgálatokban. Szerves tápanyag kijuttatási rendszerek kialakítása talaj és növénytáplálási célra. Kijuttató eszközök optimalizálása, kijuttató drónos eszközökhöz kapcsolódó képzési rendszerek felállítása.

Verőné Dr. Wojtaszek Malgorzata

Verőné Dr. Wojtaszek Małgorzata az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar (ÓE AMK) egyetemi docense, a mezőgazdasági tudomány kandidátusa, az ÓE EKIK Preciziós Gazdálkodási Kutató Centrum igazgatója. A precíziós gazdálkodás felé akkor irányult a figyelme, amikor egy gazdálkodó azzal a kérdéssel kereste meg, hogy hogyan lehet ezekből a szép, színes műholdas felvételekből hasznos információt kinyerni és azt felhasználni a gazdálkodásban. Szakmai és kutatási munkájában azóta is erre a kérdésre keresi a legjobb választ.

Szádeczki István

Régió vezetőként, a kereskedelmi partnerek és a termelők támogatása a feladata a Precision Plant-nél. Vetéstechnológiával foglalkozik. A termést károsan befolyásoló tényezőket vizsgálják, és ezekre keresik a megoldást.
harsanyi_zsolt

Harsányi Zsolt​

Harsányi Zsolt tevékenységét a folyamatos fejlesztés elve vezérli, amely iránytű több alkalommal visszaigazolást nyert, például a pandémia idején, amikor az AXIÁL Kft. nagy gonddal és szakértelemmel kiépített informatikai rendszere lehetővé tette, hogy rendkívüli gyorsasággal megteremthessék a legkülönbözőbb digitális megoldások – otthoni távmunka, online kurzusok, webkonferenciák, stb. – feltételeit.
pinter_zsolt

Pintér Zsolt

1993 óta dolgozik az AXIÁL Kft.-nél, ahol a tulajdonossal közösen és egymás mellett alakították ki a biztos alapokat nyújtó folyamatokat és értékesítési hálózatot. Az ő munkásságának köszönhető az 1998 óta tartó piacvezető pozíció a mezőgazdasági alkatrészpiacon. 2006-tól ügyvezető pozícióban végzett munkájával hozzájárult, hogy 2007-ben az AXIÁL Kft. megkapta az év legjobb magyar TOP 200 vállalata díjat. 

Karagity István

Kutatási területe a  kis méretarányú digitális talajtérképezés módszertanának fejlesztése műholdfelvételek és digitális domborzatmodellezés eszközrendszerének felhasználásával, illetve kis méretarányú, regionális, kontinentális talajtani adatbázisok fejlesztése.

Mesterházi Péter Ákos

Az Axiál Kft. precíziós gazdálkodási csoportvezetője, a Széchenyi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának címzetes egyetemi docense. 1997 óta foglalkozik a precíziós növénytermesztéssel diplomadolgozatos, majd PhD hallgatóként, később oktató-kutató státuszban. 2008 óta a versenyszférában dolgozik, de továbbra is részt vesz a hazai agrár felsőoktatásban zajló MSc és szakmérnöki képzésekben. Időről-időre felkérik precíziós gazdálkodással kapcsolatos diplomadolgozatok, PhD disszertációk bírálatára, szakcikkek írására.

Elő László

10 éve az Infobex infrastruktúra-csapatának tagja. Főbb feladatai a vezetékes- és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kiépítése és üzemeltetése. A műholdas navigációhoz a földi hálózat üzemeltetése az Infobex Kft-nél szintén a felelőssége. 7 éve üzemeltetnek Magyarországot lefedő RTK hálózatot, melyet 2015-ben és 2022-ben is megépítettek. A műszaki megvalósulás során mindkét alkalommal neki jutott a kihívás, hogy a technikai elvárásoknak megfeleljen az új rendszer. Az RTK szolgáltatás üzemeltetése során kiemelt feladatai a packetek irányításától az ionoszféra tevékenységek megfigyeléséig tartanak.

Kriskó József

2016 óta dolgozik szervizmérnökként az Axiál Kft-nél. Főként munkagépekkel foglalkozik, illetve többek között a sorkövető keretekkel is. A kezdetektől részt vesz az innovatív mAXI-CAM sorkövető keret kifejlesztésében, gyártásában, tesztelésében és egyúttal segíti a partnereket és kollégákat a gép használatának elsajátításában is.

Barabás Zsolt

A HORSCH németországi mezőgazdasági munkagépgyártó cég gyári szaktanácsadójaként támogatja a kelet-magyarországi értékesítést. 18 éve tevékenykedik a mezőgép-értékesítés területén. Közel 6 éve dolgozik együtt a HORSCH gyárral.

Kis-Vén Ádám

Feladata a KITE Zrt. Déli Régiójában a precíziós gazdálkodással foglalkozó kollégák (szaktanácsadók, asszisztensek, előadók, gépüzemeltetési kollégák, gépkezelő kollégák) koordinálása, szakmai támogatása. A precíziós gazdálkodással a szakdolgozata írása közben került kapcsolatba, melyhez sok hasznos információt kapott a KITE Zrt.-től. 2014-ben kezdte meg a pályafutását a KITE-nél mint szervizes, majd AMS-RTK specialistává léptették elő. 2022 óta a Déli Régió precíziós gazdálkodási vezetőjeként dolgozik.

Dr. Szabó Emese

Agrárkémikus agrármérnökként és növényorvosi szakirányon végzett, doktoriját agrokémiai témában írta, melyben az új talajvizsgálati módszerek tápanyag-gazdálkodási gyakorlatba történő integrálásának lehetőségét vizsgálta. Tíz éve dolgozik a precíziós gazdálkodás területén meghatározó szereplőként jelen lévő KITE Zrt.-nél, jelenleg fejlesztési osztályvezető beosztásban. Részt vesz a Precíziós Gazdálkodási Rendszer (PGR) – elsősorban a tápanyag-gazdálkodási és öntözési szaktanácsadási tevékenység – fejlesztésében.

Hodos Lajos

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki végzettséggel rendelkezik és jelenleg folyamatban van a precíziós gazdálkodási szakmérnöki képzése. Büszke arra, hogy a középiskolából kikerülve mezőgazdasági gépkezelőként kezdte pályafutását, majd lépésről lépésre haladva jutott el jelenlegi beosztásához, a gépüzemeltetést támogató vezetőhöz. Feladata a precíziós gépüzemeltetést támogató kollégák szakmai és kereskedelmi támogatása, a precíziós gépüzemeltetési szolgáltatás fejlesztése, a precíziós gazdálkodás műszaki hátterének biztosítása.

Utasi Lőrinc

Agrármérnök végzettségét a gödöllői Szent István Egyetemen szerezte, jelenleg fotobiológiából és beltéri növénytermesztésből írja PhD munkáját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen. Ezzel párhuzamosan, a Tungsram Agritech üzletágának megalakulása óta, több mint 3.5 éve, mint agrármérnök tevékenykedik a cégnél. Mesterséges megvilágítás kapcsán nyújt szaktanácsot gazdáknak, valamint korszerű fotobiológiai kísérleteket végez vertikális farmon hatékony megvilágítási stratégiák után kutatva.

Nagy Bence

Magtár Kft.

Balogh Petra

2019-ben végzett a Szent István Egyetem (mai Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gödöllő) ökológiai gazdálkodási mérnöki mesterképzés szakon. 2021-ben csatlakozott az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet állattenyésztési csoportjához, kutatási asszisztensként. Feladatai a projekt folyamatok- és a terepmunka segítése, az adminisztratív feladatok ellátása.

Riczu Péter

Egyetemi hallgatói, illetve PhD doktori képzés keretében találkozott a precíziós gazdálkodással. A legmodernebb technológiákat vizsgálják és adaptálják a rendszerük hatékony működéséhez. A PGR keretbe foglalja a modern mezőgazdasági üzemek működtetéséhez szükséges feltételrendszereket, a mezőgazdaság innovatív műszaki, agrotechnológiai és informatikai fejlesztéseit integrálja és adaptálja a helyi termelési viszonyokra.

Salga Péter

Idén már huszonkettedik éve lesz, hogy megalapították a ma Dyntell néven ismert vállalkozásukat, ez idő alatt pedig jelentős szereplőjévé váltak a vállalatirányítási és digitalizációs piacnak, régiós szinten is oda jutottak, hogy verenyképes alternatívát tudnak nyújtani a közép- és nagyvállalkozásoknak. Úttörők az agrár üzleti intelligencia implementálásában, melynek keretében szondák, drónok és gépek stb. adatait kapcsolják össze, a mesterséges intelligencia segítségével pedig korreláló idősorokat keresve előrejelzéseket hoznak létre a rendelkezésre álló külső és belső adatokból.

Dr. Várnagy Ákos

Varga Szabolcs

A bécsi székhelyű Bank Gutmann AG, a közép-kelet-európai térség vezető családi tulajdonban lévő privátbankja magyar irodájának vezetője. Jogi és közgazdaságtudományi diplomával rendelkezik, majd elvégezte a barcelonai IESE Business School vezetőképzői kurzusát. Jelenleg két területen különösen aktív: egyrészt, a többgenerációs családi vagyon elvesztésének okait kutatja. A téma fontosságának tudatosítása érdekében rendszeresen tart előadásokat. Ezenkívül elkötelezett a társadalmi hasznosságú befektetések koncepciójának magyarországi elterjesztése mellett.

Tóth Csaba

1991-ben vállalkozásba kezdett park és kertöntözésben, amit a mai napig folytatnak a T-Markt Kereskedőház kft kereteiben. 2018-ban Mezőgazdasági Öntözéstechnikai Szakmérnök diplomát szerezett a Szent István Egyetemen, amely lehetőséget adott, hogy a környezeti és talaj szenzorok és az agrár digitalizációs módszerek modern megoldásainak gyakorlati oldalát  részletesen feldolgozza. 2021-ben Precíziós Gazdálkodás  szakmérnöki diplomát szerezett a MATE-n. A szakdolgozatában a cégük SmartGreen üzletágának keretei között elkészült digitális mérőrendszereket mutatta be. 

Dr. Sisák István

Nándori Norbert

Keczer Máté

Az általános légiközlekedéssel 10 éve, a pilóta nélküli légijárművekkel pedig 5 éve kezdett el foglalkozni. Mindig is érdekelték azok a technológiák, melyek hidat képeznek az agrárium , illetve a légiközlekedés között. Emiatt kezdtek el permetező drónokkal foglalkozni. Számos gyártó termékét tesztelték különböző szórórendszer típusokkal éveken keresztül, hogy megtalálják azt a megoldást, amely a leghatékonyabb módon állhat a gazdálkodók szolgálatába.

Hőgye Szabolcs

Az FMC-Agro Hungary Kft. Békés megyei területi szakmérnöke. Okleveles Agrármérnök, Növényvédelmi Okleveles Szakmérnök: Jelenleg fő tevékenységként növényvédelmi szaktanácsadással foglalkozik, vállalaton belül hozzá tartozik a kukorica rovarkártevőivel kapcsolatot termékkör, így ezen a szakterületen különösen sok szakmai ismeret birtokosa. Az integrált növényvédelmet is a precíziós gazdálkodás részeként tekinti, amikor is előrejelzésre alapozva a legalkalmasabb növényvédő szer kiválasztását követően ott és akkor védekeznek, ahol és amikor indokolt.

Kovács Norbert

2019. óta a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. vezérigazgatója. Kísérleti jelleggel fogtak bele teljesen új technológiák alkalmazásába, megelőzve a kor mai színvonalát – másutt még ki nem próbált technológiákat hoznak be az országba, és ezekkel a technológiákkal dolgoznak.

Kerekes Zoltán

A BLOOMAIR precíziós talajtápláló géppel több mint 2 éve ismerkedett meg. Amikor megértette működésének bolygónkra gyakorolt pozitív hatását azonnal beleszerett és ezzel akart 100%-ban foglalkozni. A mellett, hogy terméshozamot érhetünk el használatával, gátoljuk az üvegházhatású gázok kialakulását és légkörbe jutását, hiszen minden inputanyagot azonnal a gyökérzónába juttatunk vele. A technológia 100%-ban magyar, szabadalommal védett fejlesztés.

Karika András

VulcanAgro Kft.

Izsó-Szabó Atala

Jelenleg a Debreceni Egyetem Földhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológia Intézetében végez kutatásokat PhD hallgatóként. Napi munkája a növénytermesztés időszakában fele-fele arányban a szántóföldi kísérleteken tevékenykedik, publikálással foglalkozik.

Sprinzl Anna

Evo-Farming Kft.

Bánházi Tamás

Biró Attila

Jelenleg az ITware üzletfejlesztési- (CBDO) és technológiai (CTO) igazgatója. Japán üzletfejlesztéssel 9 éve foglalkozik. Munkájának egyaránt szerves részét képezi a kutatás és innovációmenedzsment is. Precíziós gazdálkodás első lépéseivel 2008-ban a Japán (KOJIMORI) mérésadatgyűjtő rendszerrel fejlesztés során találkozott. Az innovatív, felhőalapú rendszerrel a növénytermesztés hatékonyabbá tétele volt a cél. További modern mezőgazdasággal a K+F projektek és hazai agronómiai fejlesztések révén került a precíziós technológia a fókuszba. Egyedi fejlesztésekkel, ügyfelek igényeire szabott megoldásokkal és alkalmazott mesterséges intelligenciával támogatja az ITware ügyfeleit.

Dr. Balázs Bence

Biotechnológiai felelős. 
A bedrock.farm által nagyszámban rendelkezésre álló növénytermesztési paramétereket tartalmazó adatok, és a bármilyen beltéri növénytermesztő infrastruktúrához szabadon illeszkedő mérés-vezérlési rendszernek köszönhetően a beltéri növénytermesztéshez csatlakozni kívánó új generációs gazdák szabadon csatlakozhatnak, szakmai tapasztalat nélkül is.  Továbbá az újfajta növények beállításainak tesztelési költségeit is megtakaríthatják  gazdák, mind financiálisan mind pedig időben. 

Varga Péter

Nagy László

Okleveles agrármérnök, Növényvédelmi szakmérnök. Fejlesztőmérnökként dolgozik a KITE Zrt. Innovációs Főigazgatóságán, munkája a KITE Zrt.
Precíziós Gazdálkodási Rendszer (PGR) növényvédelmi előrejelzésének működtetése,
fejlesztése.

Dr. Németh Csaba

Okleveles élelmiszer mérnök, mérnök-közgazdász, élelmiszertudományok doktora (PhD), MATE címzetes egyetemi docense, ÉV Agrárembere díj jelölt 2019, Év Széchenyi Vállalkozása Díj 2021. Kutatás-fejlesztési vezető, főbb feladatok: termékfejlesztés, innovatív ötletek kidolgozása, kutatás-fejlesztési pályázatok koordinálása.

Solymos Gyula

Péntek Csaba

Az IKR Agrár Kft Fejlesztési igazgatója. Koordinálja az alábbi területeket: növénytáplálási technológiák fejlesztése,  fajták, hibridek tesztelése,  komplett technológiai ajánlások kidolgozása (vetőmag, növényvédelem, növénytáplálás) teljesítmény és bemutató kísérletek beállítása carbon farming módszerek tesztelése és integrálása a gyakorlatban, ezen területekhez kapcsolódó termék és technológiai fejlesztéseket végez.

 

Kovács Vilmos Levente

Simplexion Kft.