kite_logo

A KITE Zrt. komplex agronómiai és műszaki kereskedelmi kínálatával, innovatív szolgáltatásaival úttörő szerepet játszik az agrárium modernizálásában. Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátoraként koordinálja és finanszírozza a szántóföldi termelést, katalizálja a termelői együttműködéseket, szaktanácsadást nyújt, termék- és technológiai fejlesztéseket generál. A precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé. Több nagy nemzetközi márka hivatalos hazai forgalmazója, valamint kiváló minőségű saját márkás termékekkel is jelen van. A KITE Zrt. folyamatosan fejleszti termékkínálatát és kereskedelmi hálózatát.

A KITE 2020-ban jelent meg precíziós gazdálkodási rendszerével (PGR), mely Agrár Innovációs díjban részesült. A PGR megalkotásával egy olyan informatikai szolgáltatásrendszert hoztak létre, amely az innovatív műszaki, agrotechnológiai és informatikai megoldásaik közös platformon megjelenő integrációjaként az agrármenedzsment új generációját jelenti. A most induló digitális átállás pályázat keretében a gazdálkodóknak saját rendszerüket kell kiépíteni, üzemeltetni. Kiemelten akarunk foglalkozni ezzel a témával a konferencián, megismertetni a rendszer elemeit, hogyan tudjuk segíteni szolgáltatásainkkal a termelőket, hogy a technológia váltás minél előbb plusz jövedelmet termeljen számukra. A konferencia keretén belül szót ejtünk a legújabb innovációkról, fejlesztésekről,
újdonságokról, mint a termőképesség meghatározása, multipoligonos zónázás, hozamcél meghatározása térinformatikai módszerekkel, az új öntözési szaktanácsadási rendszerünkről, drónokról, növényvédelmi előrejelzésről, meszezésről, a gépüzemeltetés jelentőségéről, és sok egyéb olyan érdekes témáról, amely segíti a termelőket, szaktanácsadókat. A termelők közvetlenül tájékozódhatnak a legjobb gyakorlati megoldásokról, kérdezhetnek szakértőinktől. A konferencián az előadások mellett lehetőség lesz a kiállítói standunkon a PrecZone alkalmazásokat megismerni és kipróbálni.

PREGA 2022

Kedvezményes jegyáraink egészen április 25-ig élnek. Ne maradjon le, jelentkezzen most!