Mit tudnak az Amazone intelligens permetezőgépei?

Az új Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép több részletfejlesztést tartalmaz a típuselődökhöz képest. Az önjáró permetezőgépen módosult a keringtetős rendszerű permetszer-kijuttatás, a kezelőközpont, de javult a gép hozzáférhetősége akár tisztítás, akár karbantartás szükséges.

Az Amazone Pantera 4504 újdonságai

Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgépen megnövelték a területi kijuttatási teljesítményt, a gép bal oldalán, a burkolat alatt helyezték el a teljes kezelőegységet (SmartCenter-t), valamint a 60 literes öblítőtartályt is, amely átöblítése is hatékonyabb lett.

Az önjáró permetezőgép jobb oldalán az AR kettős dugattyúmembrános, 520 liter/perc kapacitású szivattyú kapott helyet, amely biztosítja a csendes működést átöblítéskor, és a maximális szívóteljesítménye eléri a 700 liter/perc értéket. Ráadásul könnyen hozzáférhető.

Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé.
Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé.

Személyre szabott kezelőegység

Az önjáró permetezőgép kezelőegysége, a SmartCenter minden ügyféligény számára ideális megoldás: az egyszerű Komfort-csomagtól, a TwinTerminal 3.0-mal, a maximális kezelési komfortot nyújtó, Komfort-csomag Plusz-szal bezárólag.

A rendszer kezelését, beállítását már a TwinTerminal 7.0 könnyíti meg, a hozzátartozó multifunkciós, az önjáró permetezőgép szinte minden munkafolyamatát irányító érintőképernyőn keresztül. A funkcióválasztással együtt, a permetezési művelet teljesen automatikusan kerül beállításra. Mind a permetszertartály, mind az öblítőtartály mindig a kívánt szintig kerülnek feltöltésre. Az automatikus tisztítóprogram egyetlen gombnyomással indítható.

Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép.
Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép.

Permetezési hatékonyság

A minél nagyobb terület művelését, a növényvédelem feladatainak elvégzését az Amazone Pantera maximum 290 literes üzemanyagtartálya és 20 literes AdBlue tartálya teszi lehetővé.

Az új önjáró permetezőgép AmaDrive 7.0 belső terminálját a kartámaszba építették be. A színes, 7 collos LCD műszerfalon a gép üzemelési adatai személyre szabhatóan jelentíthetők meg.

Az ISOBUS-hoz csatlakozó 8 collos AmaTron 4 és a 12,1 collos AmaPad 2 is szerepel a kínálatban. Mindkettő Multitouch színes érintőképernyővel rendelkezik. A praktikus MiniView nézet még inkább megkönnyíti a kezelést és teljes mértékben megfelel a precíziós gazdálkodás követelményeinek.

A ContourControl és SwingStop a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé.
A ContourControl és SwingStop a 40 méteres keretnél is precíz permetelosztás és területkövetést tesz lehetővé.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Az Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép munkaszélessége 40 méter, az aktív szórókeretvezérlés a ContourControl és az aktív dinamikus lengéscsökkentés, a SwingStop a legjobb megoldás.

A ContourControl-lal lehetséges célterületeket mindig precízen követni, a sarkokat és csökkenő területeket is. A ContourControl a szórókeret függőleges megvezetését és permetelosztását biztosítja, a SwingStop a vízszintes irányú, egyenletes eloszlást segíti. A gyors és precíz munkahidraulika nagyobb munkasebességet tesz lehetővé, miközben az egyedi szórófej-vezérlés, az AmaSelect maximális precizitással dolgozik.