Távirányítható, gumihevederes mulcsozógépek minden terepre

Távirányítható, gumihevederes mulcsozógépek minden terepre

Bemutatkozik a MDB LV500 Pro mulcsozógép-széria a 20-80 lóerő közötti teljesítménykategóriában.

A Yanmar dízelmotorral szerelt mulcsozógépekben a maximális stabilitás érdekében a motort a lehető legalacsonyabbra helyezték a vázszerkezetben. A meghajtást és a munkahidraulikát egy nagy teljesítményű, axiáldugattyús szivattyú biztosítja. A gumihevederes járómű nyomtávja fokozatmentesen 400 milliméterrel szélesíthető a stabilitás érdekében az oldalrézsűn végzett munkákhoz. A munkahengerek védetten, nagy szilárdságú, zárt csőprofilban vannak beépítve és perselyezve, minimalizálva a karbantartást.

Praktikus távirányítható, gumihevederes mulcsozógépek, különböző adapterekkel.
Praktikus távirányítható, gumihevederes mulcsozógépek, különböző adapterekkel.

A mulcsozógép tartós és nagy méretű görgőkkel szerelt, a gumiheveder mintázata szintén hozzájárul nemcsak a stabilitáshoz, de a nagy vonóerőhöz is. Továbbá a gumiheveder belső felülete megakadályozza a leugrást megfeszülés esetén. Az alapgép hidraulikus gyorscsatlakozással rendelkezik, és nem kevesebb mint 30 különféle szerelékhez alkalmas. A típuselőddel ellentétben szériában 3 független, kettős működtetésű, kiegészítő körrel rendelkezik. Ezáltal további funkciókkal bővíthető az alapgép, például: tuskómaró, csörlő, emelőkar stb.

A munkavégzés rugalmasságát és esetleges akadályok körüli munkákat nagyban segíti, hogy a munkaeszközök 1000 milliméterrel oldalirányban eltolhatók 500 milliméterig hidraulikusan, további 500 milliméterrel mechanikusan. Ezzel párhuzamosan a nyomtávállítás továbbra is garantálja a stabilitást. A mulcsozógép irányítása és minden munkafunkció egy hordozható, 2,4 gigaherzes távirányító egységgel lehetséges. A gép irányítása egy 4 irányú joystickkel lehetséges, a többi munkafunkció a másik kézzel szabadon végezhető.

További cikkek

Megépítették a „jövő traktorgyárát” Franciaországban​

A CLAAS „Jövő traktorgyára” Le Mans-ban, Franciaországan, hivatalosan is megkezdte működését a hároméves modernizációt követően. A legmodernebb digitális csúcstechnológiákra támaszkodva a termelés új mérföldkőhöz érkezett.​

Mit tudnak az Amazone intelligens permetezőgépei?​

Az új Amazone Pantera 4504 önjáró permetezőgép több részletfejlesztést tartalmaz a típuselődökhöz képest. Módosult a keringtetős rendszerű permetszer-kijuttatás, a kezelőközpont, de javult a gép hozzáférhetősége akár tisztítás, akár karbantartás szükséges.​

KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS 2020

A nagy sikerű PREGA Konferencia és Kiállítás rendezvény sorozat 2020-es állomásán ezúttal is a lehető legtöbb és leghasznosabb információk átadására helyezzük a hangsúlyt.

Megosztás itt: facebook
Rendezvény megosztása

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, forduljon hozzánk bizalommal a tusak.zita@prega.hu e-mail címen vagy hétköznap 08:00 – 16:30 között a +36 30 383 3506 telefonszámon.

Fizetési rendszer: